Thursday, June 17, 2010

tagged by dya. hinsss :P

01.
adakah anda rasa anda hot?
kalau ak hot dah bersepah laki mintak no. fon weh. so, tak.

02.
upload wallpaper yg anda gunakan sekarang.
tengok kat
sini.

03.
kali terakhir makan pizza?
last sem, dgn khai and wan and my temok. :D

04.
lagu terakhir yang anda dengar?
justin bieber's. yah i know. LAME. :P

05.
apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?
pkai telekung, amik goreng pisang kat dapur.

06.
selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
po, span, nex, ata (and anything that potrays chubby). org JARANG panggil nama betul ak. :D

07.
tag lima orang

1. tnoe
2. rtain
3. pepod
4. jie
5. cunang-cunang :D

siapa orang no. 1 pada anda.
best friend selemak saya.

katakan sesuatu pada orang no. 5
rindu lorh. buat benda nh! :D

no. 3 ada hubungan dengan siapa?
oh, dia single-mingle. nak i kenalkan? ;)

bagaimana pula dengan no. 2?
err, i dunno what to say. she currently has issues with her, um, bf.

berikan fakta tentang orang yang anda tag.
tnoe: dia sdg pegi umrah. dia sgt bubbly and bising.
rtain: bg saya dia sgt baik. and saya rase die compatible dgn saya. and oh, die akn amik tesl kt uitm shah alam jugak nnt! :)
pepod: si tembam, slalu disakat dgn ktorg, slalu tido lpas mkn, sgt minat korean bands, and sgt baik, and saya hope anda akan jumpa prince charming anda satu hari nnt. :)
jie: sgt petite and comel. juga sgt baik, tak penah dgr die mencarut. slalu contact saya bile dia ade problem. and have i mentioned yg die nh baik?
cunang-cunang: my roomate, sgt sporting and baik and caring and perangai lebih kurg mcm saya cuma dia lg baik.


6 comments:

p.i.n.a.t. said...

auwww..terharu i bace tau temoxx~ekeke..
tag ni da wat..sila baca bawah2..eheheh

spAn_kUrAk said...

hehe. syg kau :)

RtaiN said...

nex~~~!!! aku bru balik sgpore, bru baca neh. Ngeee, xlah, i'm still with him. N dear you are sooo sweet! =)k nnt aku wat tag neh teehee.

spAn_kUrAk said...

okay cik rtain,
lenkali jgn wt news yg dasat2 cmth aw!
takut ak bace. huhu

RtaiN said...

aku rse si ifie yg tulis, bkn aku =..=

spAn_kUrAk said...

aiseh, boleh pulak cmth. hahaha