Saturday, June 12, 2010

sakit perut!

title tu is just the tip of the iceberg.

currently byk bnda tak best jadi kat ak.
firstly, rasa cam hampeh bila dpt DL.
boleh pulak ade org label DL hina dgn DL gempak.
ak DL hina je la maknanye.
sedih woh. T_T
mama pulak mcm biasalah,
"ala, 3.6 jek. org pndg title ANC tu bla bla bla..."
tak penah nak support anak.
smlm ak terpotong ckp dia. ak ckp
"ma nk tikah dpt brape bru nak puas hati?"
then ak terus ignore die bebel2.
call me hard-headed, anak derhaka ke. papelah.
malas dah nk layan.

secondly, ak dr bape lame hari tuh mintak nak pegi umh along.
tp tak dpt2.
alasan, tkut ada kelas driving.
bila ak ckp kelas driving lambat lagi,
dia bg alasan lain.
patu bila ak duduk rumah tak buat ape2, bising.
bila ak nak keje, ckp tade transport.
bila ak ckp nk balik shah alam awal,
die pusing balik dekat kisah kelas driving.

thirdly, saya sedih sbb org trsyg saya takde lg dah disisi saya.
jgnlah tanya. ak plg malas nak bukak mulut hal nh.
smlm ter-menangis jugak akhirnya.
no matter how hard i try to accept it.
i wanna be your rock, i don't wanna cry anymore.

emo2 nh mst psl ak tak bngn subuh td.
ya Allah, ampunkanlah dosa aku :(

4 comments:

..JiHa.. said...

tula.bleh plak ade org label DL hina dgn DL gempak.haishhh...aku ckup bersyukur kalo dpt DL tu.hehe. :)

spAn_kUrAk said...

mereka berjaya mentensenkan ak jie! huhu

RtaiN said...

if only i know wut DL means =..= ye saya kuno, maafkn saye ye ;) Tpi aku rse aku paham kot prasaan ko. Xtawlah ape yg parents kite nak sbb cm ape kte buat ain't good enuff for them =..=

spAn_kUrAk said...

DL tu 'amanah dekan' syg.
utk yg dpt 3.5++.
nnt kau masuk uitm ak story mcm2 okeh!
very looking forward to it :)