Sunday, June 20, 2010

jie! sobsss.

'sobsss' diatas adalah utk mengatakan:
"jie! sampai hati kau tag aku! aku malas nh! haha"

1] Adakah anda happy sekarang?

tersangatttt neutral. tak happy tak sedih.


2] Apakah benda yang boleh membuat anda happy?

>>> jalanjalan

>>> parents mcm mak ayah aku

>>> friends mcm kwn2 aku

>>> encik ***** dapat sambung belajar

>>> happiness for everyone else means the world to me :)


3] Pernahkan anda menerima tag?

pernah! sob sob


4] Nyatakan warna yang anda suka.

merah.


5] Berikan 10 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda mahu tag supaya dapat respond.

uii mak aih, sampai 10?? cekadak!

ungku>pepod>sai>dya>ain zubaidah>okeh aku dh blur.


6] Nyatakan sesuatu tentang orang yang anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe, asalkan anda happy.

ungku: my star candy yg plg thn dgn pangai tak senonoh aku.

pepod: sahabat maahad yg plg selelem dgn aku.

sai: believe it or not, time aku sedih die SENTIASA ada. i never planned to make friends with him, but gosh, how grateful i am right now. :)

dya: wanita bubbly yg sgt baik dan dia sgt cheerful dan dia juga sgt comel.

ain zubaidah: saya rase dia kuat shopping. and dia pun baik. and dia sweet.


7] Ni soalan cepu emas nih. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?

sentiasa, there is never a time when i don't. :)

3 comments:

..JiHa.. said...

ahah.
soalan simple je lah!!

dya jasni~ said...

PO! Kenapa la kao tag aku. aku ada tiga tag tak buat lagi nehhhhhhhh! HAAHAHAHAH

spAn_kUrAk said...

jie: sje jela syggg :D
dya: and the revenge goes on and on. muahahahaha~~~~!