Wednesday, June 30, 2010

byk setan keliling aku skang.

tu yg rase nak maraaaaaahh je tu.

1) wahai kau. kau tau tak kau nh org plg rugi dlm dunia. hm, bodoh pun ade jugak. kau dh lepaskan pompuan yg baik gila, yg setia gila kt kau, yg tak penah pndg mata org lain selain kau, yg tak penah keluar dgn lelaki lain selain kau, yg sumpah lg cantik dr awek kau sekarang. takkanla tiga tahun kau kapel dgn die, tak bwk pape makna?! hmm. kau tau tak dh bape byk kali air mata budak tu tumpah psl kau? kau tau tak sampai sekarang die still tunggu kau, hoping kau akn re-consider? ok lah, kot ye pn kau dh xde feeling kt die dh, perlu ke kau dgn cepatnya carik ganti, and then letak gamba lovey dovey kt facebook? sdgkn beberapa bulan dulu bru ada photo album kau dgn ex kau. and yeah, perempuan yg aku mention nh best friend aku.

hmm. positively thinking; maybe it is time to move on.

2) asal kau org jumpa je, nak post kt facebook. kau fikir aku jealous? okay, maybe once upon a time, i was. skang, aku dh takde feeling langsung. kau org nk have fun, go ahead. aku dh biasa tak kene ajak, yelah, kau org ramai2 duduk satu tempat, tak mcm aku, duduk klang. whatever. and jgn hope aku nak dtg sana for the time being. aku mmg sentap habis dgn kau org.

positively thinking; maybe dorg busy or mak bpk dorg tak bagi. sbb tu takleh dtg tempat aku.


saya minta maaf sbb termarah anda2 nh. :'(



somebody pls give me a reason to smile and forget these petty things. sob sob.

4 comments:

MochaLover said...

reason eh? because i love you. huahuahua..
awak comel kalau senyum, so chill. this is betul2, tak tipu. =)

spAn_kUrAk said...

hahahaha
athirah, thanx for loving me :')
and thanx for the compliment!
i appreciate it, i really do.

RtaiN said...

totally LOVE ur header ;D

spAn_kUrAk said...

LOL! ;)