Sunday, October 3, 2010

maaf!


if kau org perasan, aku selalu marah2 org kat sini and then aku delete post tu. kalau tak perasan lagi bagus kot? uhuuu.. sbbnye, aku taknak marah lama-lama kat org. cuz who knows, maybe ada jugak salah aku kat mana-mana? and i know, bila kita marah, akal jadi pendek. kita jadi tak reti nak pikir rasional dan positif terhadap org yg kita rasa bersalah tu. jadi, minta maaf! dekat org yg aku dah penah marah selama nh or org2 yg baca entry marah2 aku tu. i feel so hideous T___T

i never think i have the right to say bad things about someone.

2 comments:

Haki said...

Forgive people, be kind to yourself. Think I read this somewhere. :)

spAn_kUrAk said...

i will, thanks dear =)