Sunday, August 22, 2010

saya selalu lupa.

tadi saya baca blog org lain. org tu sgt suka express sayang dekat kekasih dia.
saya jadi sedih sbb saya tak penah reti express rasa sayang saya dekat pakwe saya.

saya asyik marah dia,
merajuk dgn dia,
jumpa flaws dia,
bebel dekat dia suruh berubah,
buat dia menangis,
ignore dia time dia sakit,
reply message dia cuma bila ada mood,
rasa dia annoying kekadang.
bila malam2 kitorang gayut, dan dia ckp dia syg saya, kadang2 saya taknak balas balik.

apa yg saya selalu lupa,

dia selalu ada masa saya sedih or marah.
dia duduk je sebelah saya and terima je bila saya lepas marah dekat dia.
dia bawak saya beli panadol tengah2 malam masa saya sakit kepala sampai nangis2.
dia peluk saya masa saya menangis sbb kena sound dgn bestfriend sendiri.
dia tolong saya baik2 balik dgn kawan saya.
dia selalu nangis2 rindu saya.
dia teman saya shopping, dia ikut je saya pegi mana pun.
dia bawak saya pegi mamak tengah2 malam bila saya lapar, walaupun time tu dia tgh demam dan penat baru lepas main ragbi. tu pun saya still marah dia sbb dia lambat.

tapi apa yg saya takkan lupa, awak hadiah paling besar yg Tuhan bagi kat saya dan saya tak penah lupa cakap "terima kasih, Tuhan sbb takdirkan saya jumpa dia".

saya tak reti jadi romantik dan tak reti tunjuk macamana saya appreciate awak.
saya cuma boleh harap saya dapat jadi awak punya sampai bila-bila. :')


do you remember? we laughed so hard. how i wish time would stop at that moment.


6 comments:

UngkurakTaro said...

hey2~
no matter wut..
i love u babe~
more than ever..
:)

spAn_kUrAk said...

teman beli panadol :D

gEeHa said...

takpe.dah kate syg,msti die akn terima kelemahan ko sbb tu sume sebahagian drpd diri ko :)

spAn_kUrAk said...

thanks gee syg..
aku pn terima kelemahan kau jugak gee sbb aku syg kau;)

aYai~~ said...

saya sayang kan awk ungku!!! bahahaha!!!!
tika2....u need to learn from me lar!!!

spAn_kUrAk said...

jgn nk mengada! :D