Tuesday, August 24, 2010

grumpy

kawan-kawan, sila berhati-hati jika mahu mendekati saya dan jgn berani-berani nak buat lawak bodoh zaman sekolah. saya sekarang sgtlah bad mood sbb tak cukup tidur dan penat dan tension belajar dan tension dgn certain perangai manusia.

anda;

  • anda suka kalau saya ajak anda makan dgn cara: "aku nak kau teman aku pegi makan!" ewahh, kau ingat aku nh hamba abdi kau ke?
dan anda lagi sorang, saya mmg tak suka kalau anda back-up dia. anda tak paham apa yg saya rasa!

  • kalau anda nak buat plan keluar berjalan antara anda-anda je tp tak bother nak ajak saya discuss sekali and then tiba2 suruh saya re-schedule aktiviti saya, baik sangatlah kalau saya tak ikut.

  • anda, kalau anda nak saya ikut kepala anda je baik saya tak payah plan benda tu dari mula. since it's YOUR event, YOU should plan it yourself.

  • apa anda rasa kalau anda dah bagi effort utk buat satu assignment dan anda end up dapat markah sama dgn org yg buat last2 minute? saya tau itu rezeki masing2 tapi... :(

rasa nak lempang org sekarang. pikirlah sikit feelings aku :(


grrrr.


********************


boleh tak bagi saya masa sikit, i promise i'll be better if i talk to someone. i'm sorry :'(

X(

2 comments:

aYai~~ said...

cam aq tau je sbb ko tulis post nih,...
hahaha

spAn_kUrAk said...

aku x cukup tido..
terus jd gini..
cite lama sume nk ingt.. huhu