Wednesday, August 11, 2010

first day of ramadhan.

semua org buat post and status pasal puasa, so aku pun mahu menggedik2 jugak buat. :D

semalam, kitorg tiga org berjaya buat tarawih first dekat masjid meranti. alhamdulillah.

hari ini, aku kena sound lagi dgn maam K sbb dtg lambat. mintak maaf, tp aku dah sgt kebal dgn teguran2 gitu. maybe i need to make myself a little more sensitive - on that part, of course. which makes me remember. dia tak bg attendance tadi. -____-"'

now, here i am dekat library intec - wasting my time with sitting in front of this old computer yg byk virus and internet pun mcm hidup segan mati tak mahu. tp kira ok la lg, considering wimax kat rumah aku dh mampus kena byr bil. uhuuuu.

pendrive aku tertinggal kt angsana. semua kerja oral comm aku ada dlm tu. tp aku takut nk pegi amek sbb ade kelas dlm tu tadi. doa2 jela bukan turn aku nak buat speech hari nh. :D

tadi pergi tengok rumah baru. mmg kurus la aku lepas nh. dahla tengah bulan puasa, rumah pulak jauh dgn mcD and KFC, jauh dgn medan, jauh dgn fakulti, dan yg paling penting dekat tingkat 5.

p/s: i'm babbling right now. aku mmg eager nak lajukan masa terus ke pukul 7.



jgn tengok lama-lama nnt terliuq batal pose.

2 comments:

..JiHa.. said...

gambr tu! *drooling*

umah kamu di mana???

spAn_kUrAk said...

ingt nk crik kt seksyen 17.. :)