Saturday, August 28, 2010

monkey love


1. first first first crush aku start masa form 2. bila abg2 form 5 masuk kelas kitorg and buat kecoh. masa tulah si tua nh mula2 kirim salam dkat aku. mula2 aku diam je sbb tak kenal. sekali bila membe aku kenalkan, aku jadi cair pulak. comel gila abg nh! haha. masa form 2/3 la aku start text and call dia. but then kitorg punya relationship mcm abg dgn adik je. :)
aku mmg jahat, aku slalu contact dia
masa susah or sedih je. bila aku couple dgn budak public phone kat bawah nh, aku stop contact abg aku nh. aku call dia balik masa aku dah clash. time tu dia marah gila sbb aku couple. "kau baru form 3! belajarlah, bukan couple!" and aku rasa sbb dialah aku dpt 8A PMR. and after that aku stop contact dia about almost two years kot. masa spm baru aku contact dia balik cuz i needed support. masa aku menangis sbb dpt 5A je SPM pun aku call dia jugak, and masa aku gaduh dgn kwn aku, and masa aku kena marah dgn parents aku, and masa aku sesorang kat sini. tp dia relaxxxx je, siap bagi aku patung patrick and toblerone and belanja aku makan lagi. :')


2. masa aku form 3, aku couple dgn sorang mamat nh
thru public phone. tahan beberapa bulan la jugak. pakwe aku nh selalu tuka no. phone sbb rmai pompuan kacau dia so dia rimas (katenye). then no. lama dia, dia bg kwn dia. pastu aku dgn sengalnya pegi kacau membe dia tu (sbb no. lama dia aku hafal). "hai, awak! tgh buat apa tu? nama saya atiqah. hehe" lebih kurg cmthla ayat yg aku bg kt kwn dia. pastu mamat tu repot kt bf aku. tak lama pastu clash sbb bf aku mcm dah tak percaya kat aku. :D
dahla clash
thru public phone jugak. sampai skang aku tataw cmane roman ex aku tu. :P
*paling tak tahan, masa nak mintak kapel tu, bf aku yg suruh aku call die. apa kejadah?*


3. lepas tu aku start ada crush dgn sms. sbb dia comel and dia pendiam. aku suka usha dia dlm kelas masa dia tido.


4. masa form 4, adalah sorang pompuan nh masuk maahad (dia dr sri indah). pastu dia bg no. ex dia kat aku. mula2 aku ingat nak mengacau2 je. pastu membe aku start kenenkan aku dgn mamat nh.
dia ckp mamat nh handsome. time nh pun aku belum tengok muka dia lg. yalah, main message and calling2 je kan. couple pun thru text message je. ada satu time tu bf aku nh dtg maahad and time tulah baru first time nmpk dia live dpn mata. time tu sumpah cair gila. omaigod handsome-nya! :D
mula2 aku mcm merajuk sbb dia tak wish birthday aku, tp majuk kejap je sbb dia bawak
sebiji kek yg sgt besar utk birthday aku. omaigod so sweet! hahah. lepastu aku bawak kek tu balik hostel makan dgn member2 aku.
tp yg nh pun tak tahan lama, 10 bulan je. yg aku ingat kitorg gaduh lepas tu clash.
sehari sebelum exam Arab utk SPM, aku ternampak muka
dia dgn awek baru dia dkat myspace. malam tu aku tak belajar pape langsung sbb frust gila (kononnya). result SPM, tadaa! Arab aku dpt C6.


5. lepastu aku dah mcm serik nak bercouple. but still masa mula2 masuk uitm, aku jealous tengok rmai bebudak tesl start couple2 and dating2 kat tesl square tu. tiba-tiba je
encik kumis wujud dlm hidup aku. mula2 aku mmg tak sangka langsung dia ade feeling dkt aku. yalah, muka nak makan org je kn. skali kat DC tiba2 dia tanya "kalau aku mintak kau jadi awek aku, kau nak tak?" time tu aku dah blur sbb aku ingt dia main2. but here we are now, almost reaching our second year together. :)


*********************************


aku mcm blur nak tulis ending apa. hehe


5 comments:

aYai~~ said...

si bongok!!!
hahaha...
xleh bla tol lar~~
aq cm penah dgr jer sumer citer ko nih~~`

spAn_kUrAk said...

wakakakakaka
aku mcm blur nk tuleh apa. hehe

aYai~~ said...

hahaha~~~

UngkurakTaro said...

atiqah!!
saya sayang awk sangat2~~~!!!
:)

aYai~~ said...

sayang awak jugak..(nak gak nyelit)