Monday, July 12, 2010

pro dan kontra.

aku puasa hari ni.
tau tak kelebihan puasa?

1- kau boleh buat amal ibadah dgn lebih rajin sbb perut tak penuh.

2- kau rasa kurus.

3- kau rasa bangga, mcm "wow! aku boleh thn tak makan duduk kat shah alam nh!"


________________________________


semalam, or bila2 yg aku menumpang motor bebudak laki lain,
aku tataw pulak ungku jeles.
or maybe die jeles dgn sorg tu je sbb budak tu penah suka kt aku dulu.
reaksi aku bile ungku ckp mcm tu:

"ha? saya tataw pun die penah suka saya!"

pastu fefeeling perasan kejap. hahah.

taklah.
dgn jujurnya saya ingin bercakap,
saya ini buta pasal feeling org kt saya.
maybe sbb dkt maahad dulu dh belajar supaya kwl perasaan perasan.

sbb tu mula2 ungku mintak kapel, aku buat muka freak dkt die.
bila sorg lg mintak kapel, aku gelak sbb ingt die main2.
bila sorg lg ckp die boleh jd the best utk aku, aku pkir die buang tebiat.
bila sorg lg suka mnyakat aku, bkn pompuan lain, aku pikir maybe lah sbb aku nh kecil dan senang dibuli.

bila tau sbnrnya tu teknik dorg nak menekel,
aku terdiam...

rabun ke ape dorg nh?

and bila org ckp die suka aku sbb aku baik,

........................................
...................................
............................
.......................
................
........
...


WAHAHAHAHAHAHAHA! anda tak kenal saya.

saya wanita yg suka memaki.
saya wanita yg penah baling telur dpn rumah warden.
saya wanita yg penah conteng dinding smpy kena sound dgn cikgu disiplin.
saya wanita yg suka keluar malam.
saya wanita yg kuat makan. eh?


nah, pose paling ayu aku utk tatapan lelaki yg nk mngorat. ;)

















p/s: gembira sbb dh ada ungku yg boleh terima saya gemuk2 cmane pun dan busuk2 cmane pun. :)


2 comments:

MochaLover said...

comel comel!

spAn_kUrAk said...

haha!
bkn comel, nh sakai! :D