Saturday, July 3, 2010

awarded by chu-are.


write 5 interesting facts about the person who gave you this award.
  • dia nh sedara saya.
  • dia nh bising budaknya.
  • dia blaja kt uitm shah alam jugak.
  • kami brcadang mahu ke genting same2 nnt.
  • dia nh anak sulung. :D

list down 10 interesting facts about yourself or your hobbies.
  • saya tak senonoh, suka pakai towel je jalan keliling rumah.
  • saya moody.
  • saya tak reti melawa.
  • saya jarang puas dgn ape yg saya ade.
  • saya pemalas bab kerja2 rumah.
  • saya suka melukis, tapi hobi telah dihentikan buat smentara waktu.
  • saya suka stalk org.
  • saya suka main colour.
  • saya susah maafkan org tp cepat terlupa (eh, mcm terbalik? -__-)
  • saya suka tengok annoying orange.

pick ur 10 most deserving recipients and describe them.
  • najiha shafee
  • nudiya idswa
  • athirah rahimi
  • ain zubaidah
  • ariffuddin yusof
  • cuna hanifiah
  • ungku muhammad zunurain
  • naim hanafiah
  • amri alsabri
  • actually sume kwn2 saya deserve benda nh :)
najiha - budak kecil yg sweet dan surprisingly loud.
nudiya - si chubby yg bubbly.
athirah - specky girl yg baik.
ain - si chantek yg baik dan rajin. woah, ciri2 bini mithali :D
ariffuddin - lelaki sengal yg tak habis2 tuntut big apple dr saya.
cuna - wanita comel yg baik dan relaks je.
ungku - si gemuk ini pakwe saya.
naim - eventhough slalu disakat tang perut, saya rasa die sgt baik.
amri - dia ini muka sweet dan sgt bising. hahah.

people, you're welcomed to take this award and paste it on your blog too, okay!

5 comments:

..JiHa.. said...

"suka pakai towel je jalan keliling rumah"

hahaha.4 real?

spAn_kUrAk said...

serius :D

AiN said...

chantek baik dan rajin?
lambat lagi!
hahaha! :p

MochaLover said...

me? baik? haha. adeh.. itu bukan diriku. tetapi etrima kasih sebab memberi award! hehe. XD

spAn_kUrAk said...

ain: betullaaaaaah :)
athirah: same2 syg ;)