Sunday, February 6, 2011

uptown shah alam.

hahahahaha
tajuk yg sangat berkulapuk dan berbau hapak.

sebenarnya kalau cerita psl uptown,
aku mmg pengunjung tegar dia.
suka gila pegi uptown! tgk org, tgk barang, balik.

tp malam ni lain sikit sbb pegi uptown dgn familyyyyyy :)
selalu pegi ngn bebudak shah alam je.
bukan beli barang sangat pun.
ajak mak aku tengok sugar glider. menjerit-jerit dia. hihi.

pembelian sugar glider dah menjadi satu trend baru bebudak universiti.
so aku terus takde minat nak bela. :D

masa memula datang, aku nampak someone muka familiar.
dia dgn awek dia dan lagi dua org member dia.
aku terus mesej bell "eh bell, aku rasa mcm nampak nabil kat uptown."
although i'm still not sure, berdasarkan penerangan bell,
mamat tu betul2 nampak mcm ex dia yg palat tu.

kepada lelaki tersebut dan awek dia,
terima kasihlah sebab buat bestfriend aku bersedih tak hengat dunia.
semoga Tuhan redha kau org pgg2 tgn berpeluk segala.
one thing is, i'm so glad kau tak sempat buat benda2 mcm tu dgn membe aku.
and i respectfully raise my middle finger to you.

eh tetiba jadi post emo. haha
back to the sunny side, happy bila jenjalan dgn family.
tp tadi ramai org. papa pun dah mencarut2 dah. huhu.
balik rumah terus tala satar and otak-otak yg beli kt uptown tadi.

here's something worth trying: uptown's steamboat.
kalau anda terberak-berak lepas makan, sila jgn salahkan saya. :D


esok tengahari balik shah alam. finally! :)

4 comments:

RtaiN said...

walaopon aku warga shah alam, aku x pnah g doe. ramai sgt org haha.

Mikael said...

uptown shah alam adalah uptown paling true kat dunia ni. barang-barang dia kat sana tip top. selalu juga aku turun sana.

Mikael said...

uptown shah alam adalah uptown paling true kat dunia ni. barang-barang dia kat sana tip top. selalu juga aku turun sana.

spAn_kUrAk said...

rtain: pegila time weekdays, best kot! :)

mikael: oh yeke? asal tak penah nampak muka anda? ok tak lawak -___-"
to me, aku lg suka downtown cheras sbb brg kat sana best2 :)