Wednesday, February 9, 2011

jangan stop singgah blog aku semata-mata kerna entry ini.T___T

napewlaaaa membe ika sorunk neh. dye asek lupew kat ika jew. geram kowt! dah bapew kali dah dye uat cmneh. uat pew?

dye always la citew sal membe2 lamew dye sebelum dye pindah. and then dye letak la pics membe2 yg dye rindu tuu. tapi yg ika sedeyh, everytym dye uat entry macam tu, tapenah adew muka ika tawww! geram kowt! rasew na nangis jew. :'(

okey, maybe akan adew orunk tanyew, napew ika emosi sgt bile dye uat cenggitu. mestilah! sbbnyew, ika la antara yg rapat dgn dye tau! ika yg slalu dgr problem dye tau! ika bukan na brag, or na ngungkit, tapi ika geram napew dye sukeeeee sgt lupew kat ika! 

lepas dye dah uat ika cenggitu, dye boleh pulak ajak ika jumpew dye! mestilah ika berat hati na pegi! kalaw ika jumpew dye and tangkap2 pics pun, bukannyew muka ika ada kat belog dia kan? muka orunk lain adew pulak. hmmm.

maybe dye uat camneh sbb ika penah uat salah ngan dye dedulu. tapi kalau betullah dia nak balas dendam, baik tayah contact ika terus! ika penah rasew na stop contact dye, tp bila dye adew problem, ika pegi jugak pujok dye aw! ika yg selalu try jaga hati dye yg mmg susah na dijaga tuu! and then, bila ika ckp kat membe ika lg sorunk, ika gitaulah apew yg ika rasa. ika cakap la, "****, asek aku je jaga hati dia. asek aku je kena contact dia dulu." boleh pla membe ika tu marah ika balik aw! dye ckp cmneh, "mana kau tau kau dah jaga hati dia? kau sure ke kau yg sentiasa contact dia dulu?" ergh, ika bengunk (bengang) taw!

skunk neh, membe ika tu ajak ika pegi tempat dye. kalaw ika cakap taknak, mesti dye sentaps kannn! ika geram la, napew dye sorunk je yg adew hak nak sentap? eeeee gerammm!







taklah, aku just nak bagi hadiah ni kat kau, are-bunk remp-it.




*aku rasa urat saraf otak aku tergeliat bila type cenggini.
**read between the lines.
***aku rasa sgt b*bi bila membahasakan diri sendiri sbg ika. f*ck.



kawan, aku sedih kot. everytime kau mention psl membe2 rapat kau masa kat sini dulu, KAU TAK PENAH INCLUDE AKU. mungkin aku takde hak nak sentap. tapi if kau rasa aku bukan kawan rapat kau, kau tapayah la ajak aku sleepover. :'(

4 comments:

Haki said...

Ish. Mcm phm je. I hear ya!
:p

junior_sysco said...

geli sial baca post ni due to the spelling.. but the content aku memahami.. cam sial owh org camni.. ati dia je fikir, kita ni pe? heartless? mmg x ska owh org camni..

spankuning said...

ikah: i spent a very long time trying to write this garbage. hahaha. but thank you for unerstanding :')

sai: tulahhh. aku dh mmg on the verge nak mengamuk so i wrote this just to humor myself. pathetic kan? hihi. maybe she forgot that i AM her friend or die just takde pic aku dlm collection dia. huhu

PAJID said...

takleyh bacew- iritating gileww kowt.