Monday, January 17, 2011

tikam belakang

saya sangat tak boleh terima kalau ada benda buruk jadi kat saya dan sebenarnya puncanya ialah kawan rapat saya sendiri.


macam contohnya, sikat saya hilang then seminggu saya tak boleh sikat rambut rupa-rupanya kawan baik saya yg curik sikat saya sbb dia nak jual dan dapat duit. contoh jelahhhh.

itulah kelemahan saya. saya tak reti suspek2 org, lagi-lagi member sendiri.

saya akan pikir sepositif habis agar kawan saya tu tekeluar dari list suspek.

oleh itu rakan-rakan, jangan aniaya saya ok! sbb saya selalu think positif je pasal anda semua. mungkin saya akan nangis kalau anda backstab saya. i love my friends. :')



*cetusan rasa ini diilhamkan oleh seorang rakan saya.

2 comments:

Haki said...

Hear hear! (Saje nak bg sokongan..):D

spAn_kUrAk said...

thank you dear! (hey it rhymes!) :D