Tuesday, January 18, 2011

love and hate

aku seriously sudah jatuh chenta dgn vokalis kumpulan The Strokes, iaitu encik 
Julian Casablancas



dulu-dulu masa mangat dengar lagu We Only Live Once tu, aku tak penahla sangka The Strokes ada seorang vokalis yg sangat awh~sum! then, aku terjumpa dia masa tengah tengok lagu The Lonely Island - Boombox


and i was like baby, baby baby oooh oh my God kenapa lelaki ni comel sangat, lagi tak boleh terima macamana dia boleh terjebak nyanyi lagu Boombox tu. serious lagu tu stupid gila. tapi oleh kerana dia yg nyanyi, aku akhirnya addicted dgn lagu tu. :D

**********************************

ada dua lagu ni, memang mula-mula aku f*ck gila. meaning, i hate them to the core of my bones and the bottom of my heart. lagu-lagu tersebut adalah Time of My Life (Dirty Bit) yg Black Eyed Peas nyanyi



serta lagu We No Speak Americano.


mmg gila vavi takleh diterima dek otak masa lagu2 ni memula keluar radio. mcm, annoying gilaaaa! tapi bila bebudak clubbing keliling aku duk melalak lagu ni, aku asek terikut sekali! it really makes me wanna say fuuuuu! akhirnya aku addicted dgn dua-dua lagu ni. -_____-'"

but i still hate how fergie say "you you you you you youyouyouyou y-y-y-y-y-y-you" tu.


******************************

lastly, benda yg paling aku tak suka dan aku harap aku dijauhkan daripadanya adalah


jangan tanya kenapa.
sekian! :D

2 comments:

RtaiN said...

kenapaa? kenapa tv3? hahaha. oh yes, mmg annoying gile dgr fergie nyanyi part tu.

spAn_kUrAk said...

jgn tanya!! hahahaha