Monday, January 10, 2011

rajin terpaksa.

minggu ni nak cuba datang kelas full, without ponteng-ponteng, walau betapa bosannya kelas itu atau strictnya lecturer itu; kecuali bila lecturer batalkan kelas.

minggu ini juga nak cuba untuk TIDAK jumpa ungku, bermula hari ini sehingga habis kelas hari Jumaat; kecuali bila dia free dan ada transport.

minggu ni nak cuba bayar buku2 teks; kecuali jika tak mampu, maka boleh fotostat je buku tu.

minggu ini juga nak baca short story 'Of Mice and Men' hingga habis; kecuali pages yg tak difotostat itu.

minggu ini nak try lukis something jugak, paling kurang satu lukisan; yg ini takde kecuali-kecuali!



minggu ini saya nak belajar jadi budak skema dan takde life; kecuali bila ada budak ajak karaoke !

4 comments:

gEeHa said...

wahhh!mari kite lihat boleh ke x boleh!gud luck! :)

Mikael said...

udah2 ler tu dengan karaoke. udah jadi mainstream dah sekarang ni.

Nurana said...

haha..al da best la

spAn_kUrAk said...

jie: asal aku rasa mcm tak jadi T_T

mikael: jgn risau, aku sedang cuba kurangkan aktiviti lagha tersebut :D

nurana: thanksssss :)