Thursday, July 14, 2011

diary of a loser

dear mister crush,

i don't know if i mean anything to you, other than some adik junior yg tak matang dan suka menggedik. but seriously, kalau kita tak ada jodoh, please jangan kahwin selagi aku belum boleh hilangkan feeling ni. :D

aku lagi boleh terima kalau kau ada awek. tak kira la 10 ke 20 ke, at least aku still ada harapan nak mengorat kau. bak kata kawan aku, sedangkan kapal terbang atas langit tu pun ada orang boleh rampas.

but please, jangan kahwin buat masa ni. aku tak tau la apa aku nak react masa tu. lagi2 kalau kau jemput aku datang tengok kau kahwin. muka apa aku nak buat masa tu? dahlah dah kantoi aku suka kau. cis.

wahai encik crush, aku pun tak tau la apa ke pelik aku ni boleh suka kau punya lama. ni dah masuk tahun ketujuh, mungkin still counting. macam2 jenis feeling la ada, suka sayang adore admire minat apa2 lagi tah. mungkin feeling pelik ni adalah combination semua2 yg ada. tapi pusing2 cemana pun, still tunjuk yg aku suka kau. gila babi.

sekarang benda kecik kau buat terus jadi besar pada aku. kalau kau hantar SATU je mesej, kalau kau tulis SATU je perkataan pun, aku akan save mesej tu. kalau kau tegur aku kat facebook chat pun aku dah rasa macam nak naik pentas jomheboh cakap kat mic "crush saya tegur saya kat facebook dan saya berbangga." masa kau tarikkan lengan cardigan aku sebab nak letak sos cili mekdi kat tapak tangan aku pun aku rasa macam dah ada ladang daisi dalam hati aku.

damn. apesal tah aku boleh jadi sayur kailan ni. tapi encik crush, tipulah kalau aku tak mengharap kau suka aku jugak. so please, bagitau la aku kau suka aku! nanti aku belanja askem malaysia.

terima kasih! :D

5 comments:

tnoe said...

I should let him read this!
can i link this to my FB and tagged his name?
waitt! sebelum tu aku kena add dia dulu.
meuehehehehehehhe

AiN said...

sumpah comel giler post ni. n it describes how i feel as well. muahaha. :p

i suke phrase ni, aku rasa macam dah ada ladang daisi dalam hati aku :D

spankuning said...

tnoe: amek jela. hehe. tp kau pun patutla bagitau dia from your heart kan ;)

ain: hehe. i'm glad you like it. i wish u the best regarding your mister crush! awww :D

RtaiN said...

hahah, cute + sweet lah ;)

aku suka phrase ko jadi mcm sayur kailan. Post ko kali ni ada bnyak tumbuh-tumbuhan.

spankuning said...

wahahahah! aku rasa perasaan weird ni telah buat aku menjalani proses fotosintesis. :D

ok dah gila agaknya. hahah