Friday, November 12, 2010

birthDAY saya.

kalau tidak, hari nh akan menjadi hari yg sama utk saya.




except 150 wishes yg melekat di facebook Wall saya, dan juga di status2 dan link2 saya.

begitu juga message2 comel dari rakan2 yg rela taip panjang2 utk send via phone.

serta blog post comel dari kak syud :)

dan patung rabbit biru dari abang, dan teddy bear kecil dari mama.

mama juga ada bagi kain nak buat baju kurung. aww thanks mama :')

tidak lupa juga rm30 yg dihadiahkan oleh UPAX,

dan kasut pink comel dari ungku.

termasuk juga papa yg sanggup bawa pergi tesco dan pasar malam utk membeli segala jenis makanan yg sedap2 i.e. aiskrim, baked beans, sardin, tungking ayam (hehe), rojak, kueytiau goreng dll. terima kasih papa! :)


selain itu, saya ingin mintak maaf pada ayai sbb kesian dia tak boleh dtg rumah. nanti saya belanja ya. :'(


*dah macam speech dpt award pulak. well, it's not my fault, kau org yg bg wishes comel2 sampai aku terasa famous sbb kelam-kabut nak reply satu2.


thanks sweethearts, you've made my day. xoxo :)

2 comments:

gEeHa said...

HAPPY BELATED BIRTHDAYYYY! :)

spAn_kUrAk said...

thanks sayang :)