Thursday, September 30, 2010

simply tired.

nak kata tak cukup tido, cukup je.
just hati aku takde ke arah belajar.
sem nh aku sgt2 teruk.
aku ignore assignment, kalau buat pun buat laju gila without second thought pun nak pikir betul2 psl benda yg aku tulis tu.

aku penat berfikir. penat rasa tu. penat rasa ni.
penat dgn org yg duk marah2 aku bila aku lambat buat kerja,
tp tak puas hati bila aku siapkan benda tu lg cepat dr dorg.
yalah, kalau kau ckp org, pastu kau tido masa aku buat assignment,
haruslah aku siap dulu dari kau. pfft.

aku penat jaga hati org yg mcm, too freakin sensitive.
yg merajuk dgn aku everytime aku tinggikan suara sikit je.
yg merajuk kalau aku tegur dia sikit.
pfffft.

and lastly, aku penat dgn org yg bergurau tak tentu hala.
aku taula kau kurus, kau bangga dgn badan kau.
tp ada aku ckp aku nak jd kurus mcm kau? takde.
and kau buat lawak2 bodoh dan tak educated psl aku.
mcm ckp aku nh makan sekejap je dah habis PADAHAL ada org kurus mkn lg kejap dr aku.
ckp aku nh selalu habiskan makanan so it indirectly means perut aku besar.
dey pompuan, kau tak sedar ke kau tu suka membazir?
makan satu suap, ckp dah kenyang, buang makanan tu.
baik aku yg tolong makan utk kau. pfffft.
and then, kau expect org puji kau kurus.
(pdhl pungkok hang besaq jugak naaa).

aku tak phm dgn org mcm nh.
cemana dorg boleh jd sensitif psl diri sendiri and jd insensitive psl org lain?
pfffffffffffft!!!

dahla, i'm rambling right now.
i'm sick of certain people yg unfortunately agk rapat dgn aku. T____T

2 comments:

Haki said...

I know that feeling la.. :(

P.S:I only feel guilty when I can'T finish my food, not the other way around. :p

spAn_kUrAk said...

oh thanks for understanding sweetheart! :')