Friday, September 3, 2010

lonely

saya minta maaf sbb terpaksa meminta perhatian dan kasih-sayang dlm post ini.

saya sgt lonely sekarang.
eventhough tadi keluar kejap, mood nak berhappy2 takde.
semua org dah balik kampung.
saya sorang-sorang kat sini pikir cmane nak pegi gombak sorang2 naik train.
tp demi jumpa kwn2, saya nak jugak pegi :(

patheticnya saya, duduk dgr lagu cinta sorang2 dlm bilik.
cuna takde, khai pun takde.
tp kalau saya duduk tgh2 org ramai pun, tak semestinya perasaan lonely nh akan hilang.

saya rasa mcm nak dimanjakan sekarang.
saya pun tak tau nak ckp manja yg macamana.

saya rasa kalau ada org peluk saya sekarang,
saya akan terus menangis sbb terharu dan sedih pikir betapa patheticnya saya.

saya juga rasa saya patut berhenti mengharap org bagi attention dkt saya,
sbb semua org ada problem sendiri.

thanks for reading this, at least anda still mmpu luangkan masa utk saya.
sayang anda.



7 comments:

UngkurakTaro said...

no matter wut..
im here 4 u syg~
plis dont cry..
ill always be wif u atiqah~
syg awk sgt3~~
:')

gEeHa said...

haishhh...sweet nya ungku nih.atiqah,jgn sedih2 ye. :)

UngkurakTaro said...

risau la gee..
dier mcm nih...
risau sgt2 oh...
:'(

spAn_kUrAk said...

thanks jie, thanks awk. sobsob :')

cuna_cuni said...

awww po po po..
kan ko teman aku n aku kira anta ko smpai kl sentral..even susahkan ko kena ikut g bkt d'sara tu..
thanks! imy!

aYai~~ said...

hahaha,,.,,
cian nyer dak sekor nih~~~~
nnti tiap2 mlm aq ajak ko kuar(klo jadik lar)
huhu~~~~~

spAn_kUrAk said...

cuna: thanks syg~ jasamu dikenang :')
ayai: thanks jugak! kau mmg salu teman aku! mmuah2 :D