Sunday, September 26, 2010

that's enough for me :')

semalam aku rushing2 pulang ke rumah lepas kelas drama,
nak tolong mama buat openhouse.
kesian dia, tak tidur langsung satu hari tu. T__T

then buah hati call dan ckp dia nak pegi shah alam.
mula2 aku annoyed sikit sbb dia tak ckp awal2.
but then the bigger part of me was cheering so madly because my one little wish finally came true.
sejak aku accident aku mmg nak sgt jumpa dia.
i felt so lonely - dgn purse hilang dan susahnya nak dpt pertolongan... huuu.

so semalam aku bg dia makan nasi minyak rumah aku.
saya happy sgt tengok awak makan, saya tau awak tak lapar2 dah :')
lepastu kitorg pegi rumah pain sbb kitorg ajak pain pegi hakim tp dia tak dtg2.
rupa2nya satu rumah dia main half-life.

lama gila kot lepak rumah dia, dlm dua jam macam tu.
aku dah tergolek2 kat tilam rumah dia, peluk bantal ipe.
kitorang tiga org borak mcm2 benda lah. :)

tp utk pain, din, ipe dan jol,
sorry sbb buat perangai tak senonoh golek2 kat rumah kau org smlm.
tilam tu tempting gila. lagipun aku sgt penat dan mengantuk.

but the happiest part is hanging around with you sweetheart.
thanks sbb datang, i really appreciate it :')

2 comments:

UngkurakTaro said...

i love u~
:-*

spAn_kUrAk said...

awk nh.. xknla nak tulis i love u je everytime awk komen blog saya? hehe