Saturday, September 25, 2010

we all bleed the same way as you do.

...menyambung episode kemalangan hidup aku secara tiba-tiba.

smlm, buah hati call and ckp "ada satu benda tak best psl kita". rupa-rupanya mak dia ckp mak dia tak restu dia ada makwe. reaksi pertama aku, kenapa lepas dua tahun baru nak sebut? bila aku dah betul2 into this commitment? and keluar balik cerita lama, aku pnyebab dia dismiss, and so on and so forth. all anger and frustration aside, maybe it's time for me to acknowledge this. maybe aku MEMANG penyebab dia dpt pointer teruk selama dua sem. so, after much much much thought, aku rasa aku dah ready (if keadaan meminta) utk lepaskan dia. tp buat masa nh, aku akan continue fighting utk tunjuk kat parents dia yg we can do better tak kiralah apa status relationship kitorang.

dan seperti biasa, aku tak rasa nak menangis. aku tak rasa pun benda nh as a threat. aku merasakan benda nh hanyalah seketul batu di tengah jalan yg akan terpelanting jauh bila aku sepak. hakuna matata ;) so aku spend sepanjang malam pujuk buah hati aku yg menangis sedih2 (sbnrnya aku tetido masa die sedih2 tu. sorry awk).

i dunno how to express this, but darling, i will never let you go as long as i have the strength. and my strength will never fade as long as i have you. pusing2 kat situ jugak. :D

lagipun aku takkan lepaskan org yg dah dikenali dan direstui oleh family dan kawan2 aku. so i don't care if your parents wanna say anything about me. when you don't know who people are, it's very easy to judge.

p/s: title post nh aku amek dr lagu Good Charlotte - Hold On supaya aku dpt fikir positif dgn merasakan kau org support aku. :')




4 comments:

MochaLover said...

be strong..

dya jasni~ said...

maybe aku tapatot ckp bersabar ke apa sbb aku pon tade boyfriend skrg tapi, chill la. parents kan nak yg terbaik. so, biar je. :D lama2 diorang mesti okay punya :)

bajet je aku neh kan? tapi tape ah.
nak jugak ckp something kat sini! HAHA

spAn_kUrAk said...

athirah: i'm trying. thanks syg :)
dya: alohhh, relax la. your advice mmg diperlukan pun skang. hehe. thanks sesgt :)

UngkurakTaro said...

anything happen,
ill always love u la my syg~
pasnih jgn risau2 lg ea~
everything is gonna be ok!~
:-* -xoxoxoxo-