Sunday, August 28, 2011

a thing about me

saya sangat tidak gemar mencuba sesuatu yang baru.
anything yang baru.

mungkin itu menjelaskan kenapa saya taknak pergi oversea.
culture baru, makanan baru. tidak mahu.

atau kenapa saya tak suka search lagu baru.
kecuali dah terdengar lagu tu kat radio dulu.

atau kenapa hingga kini saya taknak cuba coke susu.
sebab terbayang rasa dia pun terus loya.

atau kenapa hari ini saya tak minum air untuk berbuka tadi.
papa beli air kathira, buat air kiwi, buat air kurma.
semua tu tak pernah rasa (kecuali kathira), dan tak hingin nak rasa.
air kathira tu rasa dia pelik gila, tercemar taste buds aku T_T

sudahnya minum air kosong je hari ni.
biarlah, i rela.
at least air kosong saya dah biasa rasa. 

dan...
mungkin ini juga menjelaskan kenapa saya tak suka pergi tempat asing.
i completely suck at berkenalan dengan kawan baru.
masa masuk maahad, masuk uitm...
urgh.
lagi satu, saya susah gila nak bercakap dgn org yg baru kenal. T_T

tapi yg dah kenal saya bolehlah tahu perangai sebenar saya.
which is gila beyond words.
sekian.


UCAPAN RAYA:


Selamat Hari Raya Aidilfitri lovelies!
Maaf zahir dan batin.
siapa nak kad raya boleh claim ogeyyy. hihi

2 comments:

gEeHa said...

ko ni selalu buat muka nk kena baham. hahah. selamat hari raya! :)

spankuning said...

hahahah!
selamat hari raya jugak sayang!
nnt dtg rumah okayyy <3