Tuesday, December 28, 2010

tak best.

kenapa perempuan tu, ramai sgt laki suka kat dia eventhough perangai dia ****? mmg lelaki akan suka perempuan cantik je ke? and hari tu, aku tengok ramai laki duk puji dia segala kat facebook padahal bila aku tengok dia, aku rasa mcm tak cantik. ish, aku rabun kot?

aku tak jealous. sumpah. tapi benda ni selalu buat aku down. kekadang aku rasa aku jahat gila dgn perempuan tu. yalah, having such bad thoughts about her.

perempuan tu kawan aku. tapi entah, i have such a dislike on her.

*help me?

7 comments:

aYai~~ said...

tika....
selagi puki x berdarah..
selagi tu pompan tu xleh mengandung..

spAn_kUrAk said...

hihi. yeke? :D

junior_sysco said...

x slh pn.. kkdg aku pn rs camni gak..

MonnMonn said...

Kalo nak cakap guys are often blinded by beauty pon mcm xadil, sbb ada jugak lelaki yg xpandang rupa (ada ke? kalo xde, buat2 la ada, haha.)
Tapi macam tu lah hakikatnya kan? Most guys nak tak nak akan tertarik ngan pompuan cantik.

Ko rasa dia tak cantik sebab ko dah kenal dia dalam dan luar. Budak2 laki tu plak, mungkin kenal luaran je.

And satu lagi perempuan mcm ni, dia xtunjuk perangai sbnr kat depan lelaki. Bila depan lelaki, terus jadik lain.

Tapi kalau depan lelaki pon dia tunjuk perangai buruk, tapi lelaki2 tu tetap terima dia, yang tu, aku pon tak paham la. Ha ha.

spAn_kUrAk said...

sai: omaigod, pls help me so i can stop disliking her so much.
and fyi, membe yg aku dislike skang ada dua org. parah kot T_T

monmon: yep, ramai laki suka dia despite perangai dia. tu yg aku sakit hati sgt. aku pun tataw la aku jeles ke apa. hihi. :D

Nyna said...

sometimes I do feel the same too. Like, DIORG NI BUTA KE APE???? Tapi buat dunnoe je.. lame2 insya-Allah, akan terbuka dgn sendirinya hijab tu.. haha

spAn_kUrAk said...

taknak doa benda buruk2, i just hope this feeling disappears. :)